Veilig berichten en bestanden versturen

Als Zorggroep Triade ervaren we zorgvuldige en vertrouwelijke omgang met (privacy)gevoelige informatie van al onze betrokkenen als een essentieel onderdeel van ons werk. We willen onder andere voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot persoonsgegevens zoals deze in e-mails en bijlages verwerkt zijn. Zorggroep Triade doet dit met behulp van ZIVVER. Op deze manier kunnen alleen verzender en ontvanger bij de informatie.

Wat merkt u van het gebruik van ZIVVER

Als Zorggroep Triade u een e-mail of bestand via ZIVVER stuurt, krijgt u een notificatiebericht in uw mailbox. Hierin staat een knop die linkt naar een beveiligde omgeving waar het bericht en de eventuele bijlage(n) voor u klaar staat. Om het bericht te openen ontvangt u vervolgens een SMS-code, wachtwoord of extra verificatie e-mail.

 

U hoeft geen ZIVVER account aan te maken om het bericht te lezen of te reageren op onze berichten. U heeft wel de optie om zelf een (gratis) ZIVVER-account aan te maken. Dit vereenvoudigd het gebruik en heeft als voor u als voordeel dat u met uw eigen account ook veilig kan communiceren via ZIVVER.

Verdere informatie kunt u desgewenst vinden op https://support.zivver.com/nl.

 

Echtheid e-mail controleren

U heeft een e-mail van ons ontvangen. Wilt u controleren of een e-mail daadwerkelijk van een medewerker van Zorggroep Triade afkomstig is, let dan in ieder geval op de volgende zaken:

  • Het e-mailadres eindigt altijd op @zgtriade.nl
  • Bij berichten in ZIVVER: ga met de muis op de knop met de link naar het bericht staan. De link moet altijd beginnen met: https://app/zivver.com/

Heeft u na bovenstaande gecontroleerd te hebben nog steeds twijfels aan de echtheid van het bericht, dan raden wij u aan de afzender even te bellen of telefonisch contact te zoeken met onze organisatie.

Wilt u meer weten?
Bel nu